Skip to main content

DRY Kuivaus -
uudenmaan
asiakaslähtöisin
kuivausliike

DRY Kuivaus Oy on 2020 perustettu osaajalähtöinen kuivausliike Espoossa. Palvelemme isännöitsijöitä, vakuutusyhtiöitä, rakennusliikkeitä ja kiinteistöjen omistajia suoraviivaisella tavalla.

DRY tavat

Toimeen heti: Meillä kartoituksen ja kuivauksen hoitaa sama ammattilainen. Parhaimmillaan purku ja kuivaus aloitetaan jo kartoituskäynnillä.

Selkeää raportointia: Raporttimme ovat toimialan kärkeä. Saat aina nopean käsityksen tilanteesta sekä ymmärrettävän toimenpide-ehdotuksen.

Työtä uusimmalla kalustolla: Investoimme voimakkaasti uusimpaan kalustoon. Luotettavuus, ergonomia ja energiankulutus näkyvät myös asiakkaillemme sujuvana toimintana.

Keskitymme palveluun: Keskitymme hoitamaan homman ja pidämme mielessä, että työsuoritus ja asiakaspalvelu ovat asiakkaillemme tärkeimmät arvot.

DRY-kulttuuri

DRY Kuivaus on syntynyt kuivaus- ja kartoitusalan kovien ammattilaisten toimesta. Ytimessä meillä on yhteinen näkemys siitä, miten tuottaa tehokkaasti ja laadukkaasti palveluita. DRY:n henkilökunta koostuu ainoastaan alan kokeneista osaajista.

Kulttuuriimme kuuluvat mm. seuraavat asiat:

Yksinkertaisuus: Jokainen meistä vastaa asiakkaastaan ja projektistaan itse. Sinulle asiakkaana tämä tarkoittaa helppoutta – yksi soitto riittää.

Luottamus: Ymmärrämme kosteusongelmiin liittyvien ongelmien hankaluuden ja tarjoamme sinulle alan parhaat raportit sekä luotettavimman toimenpide-ehdotuksen.

Yhdessä tekeminen: DRY Kuivaus on vanha tiimi, jossa kaveria autetaan aina tarpeen tullen.

DRY yhteistyötä

Yksi palvelun laatua ohjaava tekijä on työntekijöidemme osaamisen sertifiointi.

Lue sertifikaattivaatimuksista

Sujuvaa työskentelyä kanssamme, tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet kunnossa. Työntekijöillämme on työmailla liikkuessaan valttikortti.

Lue tilaajavastuusta lisää

DRY Kuivauksella VAR-hyväksyntä. 

Lue lisää auktorisoinnista

Olemme Suomen JVT- ja Kuivausliikkeiden Liitto ry:n jäsenyritys.

Tutustu liiton toimintaan

Kuivat faktat

Itsenäisyys ja tiimin tuki on tehokkaan tekemisen ytimessä.

Luotettavaa ammattitaitoa, jokaisella ammattilaisella alan vaatimat sertifikaatit.

Asiakastyytyväisyys on meille elinehto, kasvamme tekemällä työmme hyvin.

Alan uusin kalusto, selkeimmät raportit, suoraviivaisin palvelu.